Little G Weevil, Myrtill and the Swinguistique, a Valami Swing és a Jumping Matt and His Combo teljes harci díszben!
A világ legjobbjának megválasztott blues-gitáros, az elmúlt évtized legjobb magyar zenei produkciója, a jelen és jövő virtuózai a jazz világából, őrült sodrású blues muzsika egy eszeveszett jam-mel a legvégén!
A végére marad még élmény, meglepetés és minőség. Mit szóltok?
Pedig egy-két koncertre terveztünk az idén, felmérés, bemelegítés jelleggel…
És tényleg, mint a manna a pusztában ott és akkor a menekülő, világukat nem tudó népnek adatott naponta a mindig friss, adatik nekünk is hétről-hétre valami új, lelket tápláló-emelő meglepetés. Mert, hiszünk benne, hogy ezen az úton kell menni! Hisszük, hogy mi vagyunk a következő fesztivál, amire mindenkinek figyelni kell egy-két év múlva, akit a minőségi zene érdekel.
Amikor megköszönöm az összes eddig fellépő zseniális ember-zenész támogatását, jelenlétét, örömmel jelentem be, hogy jönnek még hozzánk hamarosan!
Mielőtt pontos dátumokat közölnék, hadd álljon itt Virág elvtárs egyik örökérvényű gondolata: “Menet közben kell az önbizalmat megszerezni!” Illetve: “Aki mibennünk nem bízik, az önmagában sem bízik. Aki mibennünk nem bízik, az a mi fényes jövőnkben sem bízik. És aki a mi boldog, fényes jövőnkben nem bízik, az áruló.” Na, jó! Ez már kettő! Ez is több lett, mint terveztük…

Megosztás