IDŐPONT
FELLÉPŐK
HELYSZÍN

vasárnap, december 04 - 2022

17:00
Roby Lakatos, Gang Tango
Mikepércs, Templomzug utca 1.

World Tangos by Roby Lakatos and the Gang Tango with the Arco Nobile

Egy lemezbemutató világpremierre hívunk mindenkit december 4-én a mikepércsi református templomba!

A világ egyik legnagyobb lemeztársaságánál hamarosan megjelenő lemez teljes anyaga ebben a feldolgozásban még sehol a világon nem hangzott el.

A világ egyik legjobb tangó zenekara, a világ egyik legjobb és legismertebb hegedűvirtuóza kiváló muzsikusok társaságában, meglepetés vendéggel 10 ország tangó muzsikáját szólaltatják meg.

A koncert után számos meglepetéssel kedveskedünk vendégeinknek.

A korlátozott számban rendelkezésre álló jegyek tulajdonosai a jegy kategóriájának megfelelő vendéglátásban részesülnek a koncert után.
Lehetőséget biztosítunk a művészekkel közös együttlétre, fotózásra és számos dedikált ajándék átvételére.

Towerful Events. 2022. december 4. 17 óra.
Légy részese a csodának!

Jegykategória Leírás Ár Mennyiség
Standard A belépő feljogosít a koncerten való részvételre, a hajó nyugati karzata alatti padsorokban, az előadók mögötti területen. Magában foglal egy vacsorát, étel és italfogyasztást. 19900 Ft Nem rendelhető
Prémium A belépő feljogosít a koncerten való részvételre a templomhajó keleti karzata alatti padsorokban, illetve a presbiteri padokban. Magában foglal egy vacsorát, étel és italfogyasztást, valamint feljogosít egy zártkörű együttlétre az előadókkal és egy külön VIP fogadáson való részvételre. E belépő birtokosai egyedi ajándékokat is kapnak az est zárásaként. 69900 Ft Nem rendelhető
INFORMÁCIÓK GOOGLE TÉRKÉP
MEGOSZTÁS